19 augusti 2017
11:30

Sidsjö-Böle IF P05 svart

Referat: Alnö IF P04 - Sidsjö-Böle IF P05 svart

Oj vilken härlig match det blev på Balders 9-manna vid sjukhuset.Underbar inställning och ett lag som verkligen kämpade för varandra hela matchen trots det tråkiga vädret.

Vi chockade Alnö genom att ta ledningen med 2-0 efter först en kontring och sedan ett spelmål i från backlinje upp genom mittfältet för ett snyggt avslut utav en av mittbackarna, helt enligt skolboken. Sedan jobbade Alnö sig in i matchen och kvitterade innan halvtidssignalen ljöd. I början på andra så satte Alnö full fart och vi fick lite svårt att stå emot trots hårt kämp av grabbarna. Det gjorde att Alnö ryckte i från till 4-2 en bit in på andra. MEN sedan så lyckade vi tillsammans få grabbarna att få ny kraft och vi började jämna ut matchen och efter ett tag så lyckades vi reducera till 4-3 med ca 10 min kvar att spela och sedan var det fullt tryck och i de sista minuterna så lyckade vi trycka in en frispark från långt håll som målvakten inte orkade hålla.

Slutsignalen ljöd och vi kunde konstatera att vi hade lyckats vända matchen och få med oss en poäng. Som sagt härlig inställning i från grabbarna och trots en massa trashtalk i från Alnöspelarna så lyckades vi fokuser på spelet och stå upp på ett bra sätt.

Vi provade i dag en 4-3-1 uppställning som föll mycket väl ut tyckte jag. Bättre fart på passningarna och lite mer smartnes i spelet så att vi orkade spela i 70 minuter. Tack Isac G, Tahla A och David W i från P04 för ett gott jobb.